Det börjar bli höst.

än laddhybrider under en månad.

Det är någonting alldeles speciellt med den känslan, när vi sakta övergår till en ny årstid. Precis som när den första snön faller och höst blir till vinter, precis som när vintern börjar tina och fågelkvittret tar fart. Precis som när vår övergår till sommar med ett grönskande inferno och precis som det är nu, när sommarens färger byts ut, när grönt går till sprakande trädkronor och växter tonad i pastell. Det är så förbaskat vackert och även om det händer varje år, så är det alltid som att upptäcka någonting nytt.

Allt fler svenskar väljer bort bensin-

Europa är frånåkt av Kina i

Sverige har fyra testanläggningar för elvägar.

rasa i fredagshandeln sedan amerikanska myndigheter

Tesla stämmer tidigare anställda för spionage

Snart kommer regn och rusk, men först kommer sprakande natur, krispiga dagar och morgondimma.

DSC_4160

Men än är vi inte riktigt där, men det börjar kännas i luften. Som när vi för en vecka sedan svingade våra flugspön och lät oss luras av fiskarna. Skitfiske, men fint sällskap, fika och skratt.

DSC_4120

 

DSC_4170

DSC_4180

När mörkret rinner av

Det finns risk för stora ansvarsproblem

Det har varit mörkt länge och nu är det snart en månad sedan det vände, sedan (förra) årets kortaste dag. Det börjar märkas.

ett enhetligt betalsystem vid laddstationerna får

Tesla uppdaterar mjukvaran i sina elbilar

Frågetecken runt nya Tesla Y

Model 3 med 1 100 dollar, motsvarande

Test: Kör tills barnen – eller elbilen skriker efter energi

Efter veckor med pendlande väder, mellan hopp om snö som gått till slask, regn och mittemellanväder så har det inte blivit någon skillnad. Förutom att det äntligen blivit fina skridskoförhållanden. Efter söndagens klara och krispiga väder och efter premiärturen ute på Roxen så känns det som att november och decembers mörker bara rann av mig. Som om allting nu ännu en gång börjar om. Som om energin kommer tillbaka. Som växterna om våren, men som om min energi såhär års gror och växer när solen skiner, när snön faller och speciellt när man får vara utomhus med vänner.

i Norge för första gången andelen

Proppen gick. Bilen slutade att ladda.

Elbilstillverkaren Tesla har blivit av med

Under mars översteg andelen nyregistrerade elbilarBrutalt uppvaknande om batterier: ”Europa öken”Intresset och utbudet för elbilar ökar

Detta bildspel kräver JavaScript.